110 hela dagen

Jag vaknade 08 imorse fast alarmet egentligen stod på 09;30 men gick upp ganska direkt ändå och började göra mig iordning.
Började egentligen praktiken 11 idag men va där ca 30 min innan för jag skulle ha en kund direkt vid 11 så ville fixa och komma igång lite innan.

Det blev en rosa färgning idag men det var en ganska lång process som tog ca 5 timmar. Det var en så lång process då den här kunden har väääldigt mycket hår och vi även skulle bleka det innan vi kunde göra det rosa. När jag var klar med den kunden hade jag ca 15 min innan nästa skulle komma :)

På henne färgade vi en balayage. Vi klippte även lite efter vi färgat men gjorde ingen stor förändring. Jag diskade även, loggade ut lite varor och hjälpte en annan tjej på salongen med ett löshår innan jag gick hem ca 19;40.
Direk när jag kom hem slängde jag i mig lite middag (haha har verkligen vart stressigt idag så hade knappt hunnit äta någon lunch alls) innan Lovisa kom för att vi skulle göra nya naglar på henne!

Använder henne som provdocka så jag tränar väldigt ofta på att göra nya naglar på henne men idag blev jag faktiskt ganska nöjd.
Det blev babyblue på alla naglar förutom på ringfingret där det blev lite matellic liknande färg.
Det tog ca 2h att göra hennes naglar vilket kändes super med så kort tid och även så bra resultat.
När hon åkte hem vid 22 tiden började jag även göra om mina egna naglar innan jag hoppade in i duschen.
Nu är klockan 01 och jag ligger äntligen i sängen, älskar dagar som går i 110 men måste erkänna att det även är väldigt skönt sen på kvällen när man får gå och lägga sig.
Godnatt!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer