2 år sedan idag

Innehåller affiliate-länkar

Hej älsklingar!

Har ni haft en bra söndag?

Som jag skrev i morgonens inlägg gick jag upp tidigare än vanligt i morse. Någon timme spenderades framför youtube. Väckte O när klockan började bli närmare 11 för då började jag bli riktigt sällskapssjuk. Jag hade redan ätit frukost men satt med när han gjorde det innan jag började göra mig i ordning och O la sig i sängen igen och pratade med mig tills sminket var klart.

Det blev en tur till Gränby för att köpa julklappar under dagen. Jag hade fem personer jag skulle köpa till och Oliver hade lika många men vi lyckades bara hitta till en person var. Efter en lunch på tacobar fick Oliver gå till Starbucks och köpa något att dricka till oss som vi kunde ha under bilresan hem medans jag sprang iväg till en affär för att köpa en julklapp till honom men självklart var den helt slut så hoppas nu att den finns kvar på hemsidan.

Min hy har under dom senaste dagarna blivit helt förstörd så ska medans jag väntar på maten ta bort allt smink och låta min hy vila lite och planerar även att skriva ett blogginlägg som ska upp imorgon. Efter middagen blir det att gå och lägga sig då jag är riktigt trött efter den här dagen och även har mycket planerat imorgon.

Idag är det även två år sedan jag började blogga! Hur sjukt är inte det? Att en sak som mina vänner taggade igång mig till att våga för två år sedan är idag är en självklarhet i min vardag och får mig även att må så mycket bättre. TACK TACK TACK för att ni gillar att läsa om det jag gör om dagarna <333

Dessa bilder finns även på min Instagram där jag heter emmahagen00

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer