22 July

Hej älsklingar!

Jag har precis kollat klart på filmen 22 July som finns på Netflix, tror tyvärr att det är ett netflix original men är inte helt säker. Filmen handlar om Anders Behring Breivik och hur han gjorde både innan men också när han hade tagit sig till Utöya. Det var totalt 77 personer som dog men i den här filmen får man inte följa familjer som blev drabbade utan Viljar som blev skjuten fem gånger men hade turen att överleva. Jag har aldrig gråtit så mycket till en film och att sen förstå att det här är verklighet och många i min ålder var med och drabbades, sjukt.

Rekommenderar verkligen filmen men tårarna kommer att rinna.

Har haft en väldigt lugn dag. Alarmet ringde vid 10 och jag skulle vara på salongen vid 11 för att visa Linnea runt som började där idag. Vi rensade även av hennes längder för att få en lite snyggare färg vilket jag tycker blev riktigt snyggt. När jag gjort det gick jag hem då jag har känt mig febrig och eftersom jag just nu har lite ork som det är kände jag att jag behövde vila så att jag förhoppningsvis orkar morgondagen. Jag har varit sängliggandes och kollat serier och filmer när jag inte lyckats sova. Inte världens mest händelserika dag haha!

Väntar nu på att oliver ska ringa så jag kan prata med honom en stund innan jag ska sova. Vi sågs inte i helgen så jag saknar honom supermycket :(((

Hoppas ni mår bäst <333

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

linnriscolls
linnriscolls,
såg den också, så jäkla obehaglig!
nouw.com/linnriscolls