Äckliga feminist

Är det någon här som följer mina snapchat-story? Annars är det absolut någonting som ni borde göra, heter haagen00 där.

På sommarjobbet jag har är det mestadels män som jobbar och idag kom en flygel som vi har väntat på ett bra tag nu. När jag kommer ut från toaletten ser jag att det är 2 stycken som håller på och ställer flygeln på plats och att det sen är 3 stycken som bara står och kollar på. Min första tanke när jag såg de här va "wow! Det borde va fler än jag som får se hur ironiskt det här ser ut" så jag la ut det på snapchat. Väldigt dumt gjort av mig med tanke på hur många som inte kunde förstå att det var ett skämt och då börja hacka på mig. Om man nu stör sig så mycket på vad jag lägger ut varför väljer man då att ha mig på sociala medier? Förstår verkligen inte varför.

Har den här eftermiddagen suttit och diskuterat med i alla fall 20 stycken om vad feminism faktiskt är. Va en kille som svarade " spelar ingen roll hur många kvinnor ni är i alla fall för dumma för att klara av det" på första storyn jag la ut. Och när jag då svarade med att förklara för honom att de va tråkigt att han tyckte så fick jag till svar att jag var en äcklig feminist. Det är inte äckligt att vara feminist, det ända som är äckligt är att det ordet behöver finnas för att folk inte tycker vi är lika värda.

Men efter att jag nu i någon timme suttit och förklarat för folk att feminism inte alls är överdrivet ska jag kolla lite på the100 samtidigt som jag skriver massa inlägg, har sååå många ideer.

Tack för allt stöd, FEMINISTER ÄGER

Puss<3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer