Älskade måndag - överraska en vän

Hej älsklingar!

Dagen startade hos tandläkarn då dom skulle kika på mina tänder och skenan jag fått av dom. Det visade sig att skenan inte passade alls så jag åkte tillbaka vid 11;30 och hämta en ny. Jag var hos tandläkarna redan 07;50 så blev en tidig morgon jämfört vad jag är van med.

Det blev en frukost i soffan och en timme framför youtube, innan jag kte tillbaka till tandläkaren skrev Ronja att hon hade en dålig dag så jag tog en redbull (hennes favorit) och vattenmelon och överraskade henne på jobbet. Efter tandläkaren måste jag snitta blommor och städa lite så att både jag och Pontus kan känna den härliga känslan av att komma hem till ett rent hem.

För ett tag sen köpte jag ett årskort på Friskis & Svettis vilket jag inte alls har utnyttjat men jag tänker att jag ska sätta mig och kika hur dom gör med pass osv just nu då jag känner att jag måste ta tag i någon typ av träning igen. Fattar inte hu jag kan ha så svårt att få in just träning i mina vardagsrutiner.

Här nedan ser ni lite smått vad jag har för planer den här veckan

Måndag - tandläkaren, jobb 14-18, fota lägenhet

Tisdag - Mysdag med Rod

Onsdag - Träffa Isa, lämna in bilen i Uppsala, dermapen hos Olga i Stockholm

Torsdag - jobb 12-18, tvätta (det börjar bli sjuka mängder med tvätt nu haha)

Fredag - jobb 13-19

Lördag - jobb 11-16, ska ev fira Sofia som fyller år

Söndag - jobb 11-16

Sugen på lite Nocco? Klicka på länken så får du ett flak Nocco med 38% rabatt. (Annonslänk) https://click.interlaced.in/68/3430?u=https%3A//sportkost.se/nocco-bcaa-330ml-24-pack.html

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer