Älskade måndag och googlar mig

Har idag gjort som vääldigt många andra någon gång i tiden förut har gjort, jag har googlat mitt namn. Om man bara söker på Emma Hagen så är det här den första bilden som kommer upp, hade helt glömt bort att jag förut skrivit det här och nu mår jag mer illa än någonsin. Att jag har blivit kallad det? Och ännu mer äcklad över att vissa tycker att feminism är negativt... Bläää...

Om man sen googlar på Emma Hagen blogg så fylls skärmen med lilla mig, det börjar kännas som bevis på att jag uppdaterar för mycket. Detstade även att skriva Emma Hagen och Oliver (trodde ju absolut inte att det skulle komma upp några träffar) och där kom det även upp bilder på oss, han har sagt 1000 gånger att det är lugnt men har fortfarande lite dåligt samvete att alla får veta allt vi gör utan att han ens gått med på det från början. Men det var ju faktiskt han som stöttade mig mest med att börja såå.

Men nu är snart ännu en härlig Måndag slut. Jag älskar verkligen Måndagar mer och mer speciellt nu när jag har en praktikplats som jag trivs på, veckorna går så fort men det bästa med Måndagar är att man har en hel vecka framför sig av möjligheter.

Idag var jag i skolan hela dagen, första gången jag ar med på idrotten de här terminen, så glad att jag nu slipper all halsfluss och liknande. Sen åkte jag till praktiken, skulle egentligen inte vara där idag men hade en herrklippning och skägg så valde att ta det idag i alla fall med tanke på att jag inte känner mig helt säker på skägg än så att jag kan få så mycket hjälp som möjligt.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer