Ansiktsbehandling & ett tomt Stockholm

Hej älsklingar!

Hoppas allt är bra mer er och era nära! Jag mår bra och är frisk, väldigt tacksam över det.

Idag har jag varit ledig från jobb men imorgon ska jag tillbaka och jobba veckan ut. Imorse ringde alarmet vid 09;30, jag började med att kasta alla sängkläder på tvätt då jag senare under dagen skulle besöka Olga och man måste ha helt nytvättade sängkläder efter det att man gjort dermapen.

När tvätten var igång plockade jag undan lite då jag alltid kastar mina kläder i en hög istället för att lägga in det i garderoben, en riktigt dålig vana.

Sen blev det en promenad till Ica för att köpa det sista jag behövde till bullbak. All jäst var slut vilket jag trodde var någonting som inte skulle ta slut i allt detta kaos. Som tur var hittade jag ett recept utan jäst. Är ni också sugna på att baka hittar ni det här. Bullarna skulle lämnas på Pontus jobb lite senare på dagen då Pontus gillar bullar och jag tyckte dom förtjänade det nu när det är krångel med alla leveranser osv.

Vid 11 kom Sofia till mig för en lunch tillsammans, vi beställde thaimat, mums!

Pontus ville inte att jag skulle ta tåget till Stockholm nu när man ska undvika folkmassor i den mån det går så jag hämtade hans bil där han jobbar och tog den till Stockholm. Jag passade även då på att lämna bullarna.

Hos Olga körde vi idag igen på dermapen men idag gick vi in upp till 0,4 mm i huden. Det kändes lite mer än förra gången men gjorde fortfarande inte ont.

Efter Olga blev det en snabbis förbi mall of scandinavia där jag köpte matchande tröjor till mig och Pontus, han älskade dom. Det var nästan helt tomt när jag var där, nästan alla affärer var tomma och jag såg totalt fyra personer i restaurangerna.

När jag kom hem blev det en promenad i solen före middagen.

Om ni vill ha lite eget spa hemma länkar jag några produkter när nedan som alla har 20% rabatt. Hoppas ni ser fräschare ut än vad jag gjorde under min behandling.

(Betallänkar) tandblekning / tan-drops / microneedling / fransserum / kladdfri lermask

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer