Äntligen

Hej älsklingar!

Det har börjat bli mycket sena uppdateringar från mig, hatar det. Finns ju självklart värre saker men nu slöar jag på eftermiddagen/ kvällarna och sen när det är sen kväll och ibland tidig natt kommer jag på att jag ska ut med ett inlägg.

Igår började jag dagen med att gå upp 08 och träna. Det blev en stund på cross trainern hemma och jag klarade 5km vilket jag är väldigt nöjd över med tanke på att jag nästan aldrig tränar nu för tiden. Den blev sen en snabb dusch och fix innan jag skulle vara på praktiken 10 för att fixa Zaras hår. Var på praktiken i ca 4 timmar innan jag blev trött och gick hem och spenderade resten av dagen i sängen.

Idag ringde alarmet 06;30 och jag vaknade väldigt snabbt trotts att jag hade haft svårt att somna kvällen innan. Jag gjorde kaffe till mamma innan jag själv började fixa mig och slängde sen i mig frukost lite snabbt innan det var dags att åka då jag skulle skjutsa mamma till jobbet och sen ta bilen till Västerås då jag skulle vara i skolan idag. Idag fick vi äntligen börja med bruduppsättningar, som jag har längtat! Jag har under alla år på gymnasiet försökt mig på några bröllopsuppsättningar när jag inte har haft något annat att göra på praktiken då en dröm inom frisöryrket är att kunna göra folk fina i håret inför deras stora dag, att få dela ett speciellt ögonblick med dom och känna att dom litar på mig helt och hållet att jag klarar att göra en så stor sak till bröllopet.

Efter ca 3 timmar på skolan, vilket är så länge jag ska vara i skolan på torsdagar enligt min sjukskrivning åkte jag hem och tog det lugnt, åt lunch och gick sedan till salongen så att Zara fick tvätta mitt hår då jag tycker det tar sjukt mycket energi att göra eftersom jag nu behöver föna det när jag har duschat och inte får låta det självtorka och Zara är riktigt rolig att umgås med.

Oliver kom hit för ett par timmar sedan och vi har nu lagt oss i sängen. Han pluggar och jag tänkte starta en serie och somna ganska snart då det vart en lång dag för mig.

Hoppas du har haft en fin torsdag <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer