Äntligen har jag fått den

Godmorgon älsklingar!

Jag skulle egentligen suttit på tåget påväg hem men vi försov oss här hemma så jag fick boka ett nytt tåg som går vid 10 istället. Oliver är upptagen hela dagen så kände att det var lika skönt att komma hem om jag ändå inte kan umgås med honom.


Gårdagen

Vi åkte till Söderköping. Jag har pratat om en glass i 2-3 år och igår kom vi på att den finns där så vi satte oss i bilen och började åka. Dock var det nästan en timmes bilfärd men så värt det. Det är inte så att det finns en speciell smak där som inte finns någon annan stans utan dom säljer en glasshink. Då med 5 glasskulor, mycket mjukglass och topping. Jag valde två av kulorna och då blev det polka och hallon lakrits, fick även välja topping så det blev polka där också. Dom tre kulorna Oliver valde var i smakerna hasselnöt, citronmaräng och brownie.

Vi åkte hem ganska direkt efter det att vi ätit färdigt glassen och spenderade reste av dagen vid poolen.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Viktor Högnäs
Viktor Högnäs,
Men lyxigt med en hink med glass haha! Hade man velat ha! 😃 www.nouw.com/viktorhognas
MALINDENISE
MALINDENISE,
Härliga bilder!devote.se/malindenise
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Dagens outfit

Hej babes!
Här är dagens outfit, körde på ganska basic kläder idag men kände att de blev både snyggt och skönt i alla fall.
Hittade en tröja längst in u garderoben som jag köpte för länge sen men inte använt av någon anledning. Gissar att jag inte tyckt den känns som jag men tyckte att de va lite passande med blommor eftersom det börjar bli sommar nu. Till det tog jag ett par höga jeans. Tänkte ta min vita Michael kors väska till men kände att den va för stor med tanke på att jag nästan inte ska ha några saker med mig idag så fick bli den jag köpte när jag va på Lanzarote men älskar den väskan så de gör inte så mycket.
Eftersom regnet öser ner tog jag min regnjacka till, den nämndes inte så passande till kläderna men skönt att slippa bli blöt ;)
Puss<3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer