Årets första grillning, Uppsala och kusinmys

Jag tog med kameran på dagens äventyr men glömde den i bilen haha hur klantig får man vara?

Har försökt hålla igång hela dagen idag för att hålla humöret uppe och för att få tänka på lite annat än allt som har hänt. Har gått ganska bra men man kan ju inte bara glömma bort när man är ledsen över något sånt här.

Sov ut riktigt ordentligt idag så vaknade först 10;30, då var det upp för att snabbstäda lite, fixa sig och äta frukost som gällde för en timme senare kom morbror med familj och hälsade på.

Haha småtjejerna testade massor av mina kläder och dom såg verkligen ut som två minimig ! Så gulligt ! Älskar att träffa dom, blir lite mer fart här hemma än vad jag är vad med eftersom jag är ensambarn.

Vi fikade med alla här hemma och spelade skipbo. Jag, oliver och min äldsta kusse spelade och alla fuskade(?) haha så tråkigt att spela med oss tre... Sen tog jag och Oliver bilen till Uppsala. Vi köpte fika där också hihi! Vi gick först till ett fik och köpte muffins och sen gick vi till joe and the jouce bar för att köp juice att dricka ute i solen. Har varit så varmt idag att jag kunde sitta i linne, älskar :)

Jag har hört att det är ett krav att man är kille och snygg för att få jobba på joe and the juice bar, typ för att locka fler kunder, stämmer det? För isåfall måste jag hitta ett nytt ställe som säljer god juice typ NU!!!

För om inte vi tjejer vill bli behandlade som objekt ska inte killar behöva det heller!

Kvällen spenderades hemma med årets första grillning, älskar grillat sååå mycket! Dock ville jag grilla allt som gick idag så det blev väldigt mycket mat haha men älskar att äta rester så.

Hoppas ni har haft en bra lördag <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer