Arlanda

Hej älsklingar!

Hur mår du? Jag mår superbra förutom att jag är riktigt trött i idag, har dock fått i mig 3 koppar kaffe under dagens gång så jag har inte varit en zombie hela dagen haha! Juste har ju påbörjat mitt första nyårslöfte som var att börja drika kaffe så jag kunde sluta med alla energidrickor. Kaffe är ju inte alls lika gott (än så länge) så jag har nu lika mycket mjölk som kaffe och sen socker på det så kanske inte smakar så mycket kaffe ändå haha men jag kämpar på och försöker ta mindre av både socker och mjölk varje dag.

Oj fick verkligen mitt kaffedrickande att låta som världens grej nu...?

alarmet ringde idag 03;45, omänsklig tid att gå upp på om ni frågar mig. Blev bara så tidigt för att mamma ville ha skjuts till Arlanda 04;30 och självklart stället jag upp. Jag var hemma vid 07 ungefär igen så kunde lägga mig och sova någon timme till och hade då ställt alarmet på 10;30.

har varit en ganska lugn dag hemma, jag fixade klart mina naglar som nu är mycket kortare än vanligt, tvättade håret vilket tar en evighet eftersom jag nu måste föna det efter och sen hämtade jag en låda med barbiedockor hos pappa som jag skulle ge bort. Det var superkul att få se vissa dockor som var mina första "frisörkunder". Jag OCH mina kunder är glada att jag har lärt mig hur man gör på riktigt nu för WOW!

Jag började på salongen vid 18 och hade då två utväxtfärgningar, en omsättning full förlängning med hairtalk och sen en förtjockning med ett paket hairtalk. Jag personligen är riktigt nöjd med dagens jobb.

Gillar du att jag har börjat berätta lite mer om arbeten jag har utfört?

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Jag är väldigt imponerad att du lyckades ta dig upp haha😀
nouw.com/emmamehrali