Att vara en förebild

Efter regn kommer solsken som man brukar säga, det känns som ett uttryck man borde tänka på oftare för med allt negativt kommer någonting positivt

Fick under slutet av 2017 ganska mycket hat, eller det var mest kommentarer om att jag var värdelös och sög på allt jag gjorde, räknas det mer som att man säger sin åsikt? Olika från person till person men det tycker inte jag, visst ge era åsikter men ge även förslag på vad som kan göra mig bättre.

Ett tag funderade jag verkligen på att sluta men har er att tacka för att jag inte gjorde det. Att ni skriver dagligen till mig att jag är eran förebild och att ni känner att ni kan hitta stöd i eran psykiska ohälsa i min blogg är för mig helt otroligt. När jag skrev mitt första inlägg på bloggen var mitt mål att någon skulle läsa det jag skrev och nu kan jag vakna med ett leende varje dag tack vare er <333

Älskar er obeskrivligt !!!

En vän till mig har nyligen kommit igång med bloggandet igen där hon bland annat har skrivit om sitt liv och vad hon tycker om en färgning jag har gjort på henne så om ni inte redan följer denna underbara person borde ni gå in och börja följa nju. Länk till hennes blogg hittar du här

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Sk*t dag

Sov ända till 11 idag, var sååå skönt med tanke på att jag vaknat vid 9 dom senaste dagarna.
Har städat lite på morgonen eftersom både jag och Oliver åker imorgon.
Blev sjukt sugen på socker och eftersom min älskling ätit upp det sista av min choklad har jag nu bakat sockerkaka men inte alls sugen på den längre.
Så nu sitter jag bara här med världens mensvärk och kollar på youtube. Har börjat komma på en ny youtuber som heter zennufer, hon är verkligen superbra.
Puss<3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Snart Dalarna

God morgon älsklingar!

Uppe med tuppen och sitter nu i bilen på väg till Dalarna. Vi ska till Bjursås och hämta hem husvagnen, ni som hat följt min blogg länge vet att jag brukar vara där på vintrarna. Tyvärr blev det bara en gång i år men nu får jag i alla fall åka upp och se hur det ser ut, så mysigt.

Gick upp 06 och redan vid 07 satt jag i bilen. Vi åker hem redan ikväll, vi ska bara upp och packa ihop lite och sen ta med oss husvagnen hem.

Har köpt en ny jeansjacka förresten, asså hur snygg är den inte? Köpte den för ett bra pris, den är bekväm och också skitsnygg, kan ju inte bli mycket bättre.

Vet inte riktigt vad som händer ikväll men vi får väll se vad dagen har ett erbjuda, kanske bara blir hem och ta det lugnt ikväll eftersom jag inte är helt 100 pigg än men det återstår och se.

Puss<3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00