Avengers

Hej älsklingar!

Har sjukt mycket saker att berätta för er men har inte tagit mig tiden att sitta ner vid datorn för att skriva av mig. Atm sitter jag iaf och äter pringles och dricker saft med smak av päron, mums!

Idag är det även bara en månad kvar till studenten vilket känns helt sjukt och man kan lugnt säga att jag har några spännande veckor framför mig.

I fredags åkte jag och Oliver tillsammans med två vänner till mos för att kolla på den nya Avengers filmen. O kom tidigt i fredags så vi la oss och såg den första under eftermiddagen och jag tyckte att den var riktigt dålig så jag hade inte så höga förväntningar men jag gillade den faktiskt riktigt mycket, tyckte slutet var lite utdraget men det verkar det som jag var ganska ensam om att tycka haha. Vi kom hem vid 02 då filmen var 3 timmar (!!!) så vi sov ganska länge i lördags och gjorde inget mer än att tränade och fota lite. Idag har vi ätit glass på ett fik som finns här i stan.

Tänkte att jag skulle slänga in lite bilder på mina senaste inköp men det kommer bli ett superlångt inlägg då så det kommer i nästa

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Så gott det ser ut, och bra skrivet❤️
nouw.com/byalma