Äventyr med O inbokat

Hej älsklingar!

Hoppas ni mår superbra!

I lördags var jag som sagt ute och solade och jag har bränt min på ögonlocken, ingen annan stans haha trodde helt ärligt inte att det var möjligt! Ser ut som en blandning av svår pollenallergi och dåligt påkletad ögonskugga. Ska smörja in mig bättre när jag lägger mig i solstolen i eftermiddag.

Igår var det dags för ett jobbpass igen, 8-16. Va så trött att jag grät i bilen på väg hem. Haha låter jag som en 5 åring nu? Grät ju självklart för att jag var så trött i kroppen att jag hade ont, inte för sakens skull haha. Ser det inte som ett bakslag då jag har vilat tills idag och nu kan köra på som vanligt igen.

Hade idag satt alarm vid 08 bara för att hålla rutiner då jag imorgon ska upp 06 för att börja jobba vid 07, så mycket tidigare än jag är van med men när jag får in rutiner ska det säkert gå bra.

Jag och Oliver bokade i veckan in att vi ska gå en äventyrsbana några meter upp i luften första helgen i Juli. Jag är så höjdrädd att jag ibland börjar må illa bara jag tittar ner när jag går i en trappa så känns som att det kommer vara en lite större utmaning för mig än O men vi båda två är riktigt taggade!

Är det någon av er som gjort en upplevelse som denna tidigare? Hur kändes det isåfall?

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Hahah, med ögonlocken😅❤️ Man får bjuda lite på det tokiga😘😘
nouw.com/byalma