Bal ikväll

Hej älsklingar!

Hoppas allt är bra mer er! Med mig är allt 10/10. Zara är just nu här och fixar mig fin till balen. Bästa Zara! Oliver kom ju hit igår kväll och vi hade bara en mysig kväll hemma, jag va ju då bakis till 21 igår! Fyfan vad jag skäms!!!

Smörjde in mig med brun utan sol igår och kände mig alldeles för brun, fick världens chock när jag köpte en medium brun och sen inte kände igen mig själv i spegeln haha men nu ser jag ut som m mig själv igen nu efter en lång dusch.

Alarmet ringde vid 09;30 imorse och jag flög upp och började fixa iordning här hemma medans Oliver låg kvar i sängen ett tag. Jag är sjukt taggad för kvällen så jag har energi så det räcker för 4 pers haha.

Vi hämtade Zara vid 12 tiden och sen åkte hon och jag hem till mig för att laga lunch. Oliver fick hämta filmteamet då dom ska vara med under fixet och sen under balen.

Zara ska göra en superfin uppsättning på mig och sen ska hon även fixa smink. Vi måste vara klara om ish en timme då vi ska hem till Linnea och fota innan det är dags att rulla mot Västerås

Insåg nu hur många ggr jag har skrivit haha i det här inlägget, dryga jag

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Åh! Ha så kul. <3
nouw.com/byalma