Bara gnäller

Jag är så sjukt oteknisk, folk säger att alla som är födda på 2000-talet är tekniska men inte jag! Och fick det precis bekräftat för mig när jag insåg att jag inte ens fattar hur jag vrider på den här bilden. Så ja, där har ni svaret på varför den ser ut sådär haha den var gullig från början men nu vettefan...

Har munvärk (är det ett ord?) från helvetet idag har sittit på praktiken och övervägt om jag ska gråta för att det gör så ont och sen även bara fått i mig flytande föda.

Förutom smärtan har dagen vart väldigt bra, har vart på praktiken hela dagen där jag hade en herrklippning och en bottenfärg. Nu sitter vi i soffan och kollar på Wahlgrens värld innan jag ska hoppa in i duschen.

Hoppas ni har haft n bra torsdag <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Första skoldagen

Hej älsklingar!
Jag sitter nu på bussen påväg hem från skolan. Alarmet ringde 06;30 imorse så kom upp lite innan 07.
Är helt slut i kroppen nu, inte för att det vart en jobbig dag utan för att jag nu har blivit van att sova några fler timmar än vad jag gjorde inatt.
Satt uppe ganska sent och jobbade med min Yt. Har ni kollat min senaste video? Sök på Emma Hagen på Yt annars så kommer min kanal upp.
Idag har vi fått lära oss att raka med kniv
Vi fick träna på benen så mina ben är nu helt rakade, så Nice!
Har inga större planer ikväll och det är ganska skönt.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Kvällen

Det här är vad min kväll till mestadels består av, plugg... Har egentligen ingen större lust att plugga eller har man någonsin det egentligen? Man har iaf ingen lust när man egentligen bara sitter vid skolbänken en dag i veckan.

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så har jag mått sämre under en period och tyvärr har skolan blivit lidande så nu ska jag försöka ta ikapp så mycket som möjligt men jag tänkte nog bara hålla på ca en timme till innan jag ska hoppa in i duschen och sen försöka komma till sängs tidigt då det är en låång dag som väntar imorgon.

Först praktik med några kunder inbokade och sen vid 16 ska hela salongen åka till Stockholm för att hälsa på loreal, är supertaggad och jätteglad för att dom låter mig följa med på allt sånt här.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00