Besviken på mig själv

Nu har jag fått min tandställning, var hos tandläkaren vid 13 idag och stannade där i 2 timmar. Det gjorde lite ont men det var inte så farligt, det var mest obehagligt att någon gjorde så mycket saker i min mun och jag hade både noll koll och kontroll. Sen fick jag inte heller prata på nästan hela tiden haha fick panik över det reda efter 10 min!!!

Måste erkänna att jag är så besviken på mig själv idag, jag brukar alltid säga att folk ska vara stolta och nöjda med sig själva. Men när jag hade satt in tandställningen idag gick jag hem och grät för att jag kände mig så sjukt ful, Grät ganska länge tills jag kom på hur dum jag var som gjorde det... Ni skriver till mig att ni läst det jag skrivit och sen känner er starkare och mer stolta över att vara er själva och där satt jag och grät över någonting som ska göra min tänder finare?!?! WOW så larvig jag var...

Har er att tacka för att jag för ca en timme sen kunde gå på mataffären och le för ni skrev så mycket positivt och höjde mig när jag kände mig nere, bästa är ni!!!

Tack tack tack för att ni finns <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer