Blä killar

Så sjukt less på er killar nu!!!

Killar, är det inte dags att ni tar och skärper er lite nu och lär er vad man ska säga och inte?

Ni som tror att ni har rätten att säga till mig vad jag har rätt att göra och inte och ni som säger hur jag får klä mig och hur jag absolut inte kan klä mig? Snälla sig, NÄR BAD JAG OM ERAN JÄVLA ÅSIKT?

Är så less att jag har bara på en vecka nu fått höra att jag klär mig lite horigt, att jag beter mig som en slampa och att jag förstör min egen framtid.

Helt ärligt nu, finns det kläder som är horiga? Varför skulle nån göra kläder om det fick en att se så sjukt billig ut. Orkar inte me att man ska snacka skit om hur andra klär sig utan att kolla på sig själv först.

Och att jag har ett slampigt beteende kom som en chock för mig! Själv viste jag inte att man hade det bara för att man hade killkompisar samtidigt som man va i ett förhållande men nu har jag ju haft turen att få höra att de tydligen är så.

Ledsen boys, vill inte va slampig så vi kan inte va vänner längre (haha så sjukt)

Sen att folk ska lägga sig i och säga att man förstör sin framtid bara för att man är hemma och är sjuk. Det fick jag höra när jag tagit från att ligga i sängen till att ligga i badet för då va jag ju tydligen inte sjuk längre och va tillräckligt pigg frö att gå till skolan, för alla andra vet bättre än mig hur jag mår tydligen?

Förstår inte hur killar tänker ibland men men, är väll så de ska vara haha

Nu har jag i alla fall fått skriva av mig lite så puss <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer