Black friday

Hej älsklingar!

Hoppas allt är bra mer er. Jag ligger just nu i sängen och fryser men ska nog snart ta en lång dusch och sen sätta mig i soffan och kolla på årets första julfilm. Haha har försökt hålla mig till December men lite kan jag fuska.

I fredags tog jag en sväng till mall of scandinavia för att kolla om jag kunde lyckas fynda något på black friday. Hittade inga kläder alls vilket var målet från början men hittade iaf lite smink inne på Kicks som jag från början inte ens visste att jag behövde.

Åt även på Vapiano för första gången och förstår nu alla som sagt att jag missat något för det var supergott. Dock fick jag världens sämsta kvalité på bilden men den måste upp ändå.

Ljus och gran är från lagerhaus

På lördagen tvingade jag med mig Oliver till dollar store som öppnade i Enköping förra veckan. Köpte inte så mycket där men blev en ny ansiktsmask som jag aldrig ha testat, nya sminkborstar då dom jag haft till ögonskugga har gått sönder och sen ett fotoalbum där jag tänkte sätta in biljetter osv från när jag och O var i Polen.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

New in

Hej älsklingar!

För några dagar sen köpte jag en ny plattång och jag älskar den verkligen. Sladden är 3 meter lång (!!!) och man får ställa in värmen själv beroende på hur man vill ha det färdiga resultatet.

Några saker som jag tänker på när jag köper ny platt/lock tång :

- Olika värmeinställningar

- Lång sladd

- stora värmeplattor

- Mjuka kanter

Länk till plattången: https://www.elgiganten.se/product/personvard/plattang/S8598/remington-keratin-protect-plattang-s8598

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

FREdag

God morgon babes!

Fredag, sovmorgon och roliga planer för ikväll, finns det nått som kan få en dag att låta bättre ens?

Börjar skolan först 12;15 idag men blir väll att ta bussen vid 11. Har gjort mig iordning lite så ska jag snart ta nått att äta.

Har bara 2 lektioner idag, får väll tacka 2orna på min skola som ska göra nationella hela förmiddagen så jag kan va hemma och sova lite längre ;)

Har matte som första lektion och sen idrott efter det.

Är inte alls taggad på det för direkt när jag slutar drar jag till Stockholm! Är så taggad! Men vad jag ska göra får ni veta ikväll

Puss <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00