Blogga på ny nivå

Heeeejhej babes!!!!

Vad har ni gjort idag? Tell me

Känner att det här blir en helg där jag bara myser med familjen, så mysigt

Vaknade i alla fall vid 09 och då lång jag och kollade på youtube ett tag, har ni sätt Aspyn and Parker? Började kolla på dom för någon vecka sen och älskar dom verkligen, dom känns så äkta på nått sätt för dom försöker inte överdriva någonting även fast kameran är på.

Sen åt jag frukost med mammsen, vi gjorde varma mackor och kollade på unga mästerkockar, är så imponerande hur dom kan vara så bra på att laga mat och speciellt redan i den åldern.

Sen hoppade jag in i duschen innan papi kom och hämtade mig så åkte vi till Västerås och shoppade, som ni ser på bilden uppe till höger köpte jag ett stativ till min kamera så känns som att jag kommer börja blogga på en bättre nivå nu för nu är det mycket lättare att ta outfit bilder med mera.

När jag kom hem från Västerås bytte jag om och sminkade mig lite snabbt inna jag och mammsen tog cyklarna till stan där vi mötte upp hennes pojkvän, mormor och morfar. Vi gick ut och åt, va så kul. Dock blev jag tyvärr inte nöjd med maten, det var grönsaksbiffar med potatisgratäng och stekta grönsaker. Grönsaksbiffarna va supertorra, kändes nästan lite som att äta en sandkaka men allt annat var supergott.

Nu ska jag testa mitt stativ lite

Puss<3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer