Dag 6

Dag 6- Okej, som ni flesta röstade på skulle jag ta igen alla dagar jag hoppat över på en dag och er önskan är min lag eller hur man ska säga.

Dag 6 skulle egentligen vara min garderob med duktig som jag är glömde jag ta bilder innan jag åkte så tänkte byta dag 6 med 13.

Såå idag blir det bilder på min Iphone


Vi kan ju börja med dom här hemska bilderna, det var när jag var utomlands med min mormor och morfar för någon månad sen och jag tvingade mormor att testa hattar med mig. Sen till höger är en bild på mig när jag tycker vi har superkul och fortsätter testa hattar, bilden är tagen när jag precis insätt att mormor inte tyckte det va lika kul som jag tyckte och därför gått ifrån mig...

Bilder där vi gör oss redo för aventgarde på skolan

Bilder jag har tagit av förmodligen någon smart anledning av när jag äter mat...

Jag som måååånga andra älskar hundbiltret på snapchat så här är en bild där jag hoppat på min pappa när vi satt på tåget till Stockholm och ropat nått i stil med "Pappa!!!! Vi kan va hundar tillsammans!!!"

Och andra bilden är med mig och en bild på mig som jag tryckt upp på en kudde


Först en bild när den gulliga personalen på Starbucks gör en specialare till mig och en två bilder där jag sitter och gråter för att jag hittat ett godis som jag letat i typ ett år efter, bara någon dag efter jag tagit denna bilden över hur glad jag är fick jag veta att den godisen finns ca 30 min från där jag bor...

Avslutar det här med massor av bilder på mig

Puss<3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer