Dag i Stockholm

Hej älsklingar!
Hur mår ni? Jag mår superbra!
Idag har det varit en ledig dag efter tre dagars jobb på salongen. Har ändå varit en ganska lugn vecka på jobbet vilket är både skönt och tråkigt.
Idag vaknade jag vid 09;45, alltså innan alarmet som skulle ha ringt vid 10;00. Kände att det var en behövd sovmorgon då jag vanligtvis vaknar innan 08 av mig själv.
Jag började dagen med att göra rent ansiktet med mina älsklingsprodukter samtidigt som jag pratade i telefonen med Wilma för att planera dagen. Ringde sedan till mormor för att berätta om gårdagens läkarbesök. Haha har aldrig varit så arg när jag lämnat en läkare, kände mig verkligen dåligt bemött...
Klädde sen på mig och tog mig till tågstationen då jag idag har spenderat några timmar i Stockholm.
Jag kom fram vid 12 tiden och började med en ansiktsbehandling hos bästa Olga. Hon gör verkligen mirakel med mitt ansikte <3333
Hjälpte henne göra ett instagramkonto idag där hon kommer lägga upp arbeten, tipsa om produkter och annat som jag vet ni vill ta del av
@olgashudvard
Lite halvstressad fick jag sen ta mig till vapiano på Sturegatan för en tidiningsintervju. Ni kommer ju inte vilja missa dehär när det är klart kan jag lova er!
Nu sitter jag på tåget hem, mamma hämtar mig när jag kommer till stationen och när jag kommer hem är Wilma redan där och väntar på mig, hur mys???
Hon som gjorde intervjun idag tyckte verkligen att det lät kul med ett pyjamasparty och wow så taggad jag är för kvällen <3 Vi ses snart tjejer!

Fulaste bilderna jag någonsin laddat upp på mig? Jajamen.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer