Dag i Strängnäs

Hej älsklingar!

Har lagt mycket tid till att plugga till körkortet dom senaste dagarna så där av dålig uppdatering.

Igår hade jag dubbel körlektion på morgonen och sen åkte jag och mormor till Strängnäs för att gå i lite affärer och äta glass. Haha ja, glassen var inplanerad redan innan vi åkte hemifrån. När vi satt och åt glassen kom det fram småfåglar som jag matade med kulglass från min sked, något av det gulligaste jag sett. När vi kom hem satte jag mig vid mejlen en stund innan det var dags att plugga körkort som jag satt med in på natten.

Tyckte själv att jag idag förtjänade en liten sovmorgon så sov till 10;30. Kom upp ur sängen vid 11 så gjorde då lunch direkt som jag åt samtidigt som jag pluggade lite. Eter lunch kom en tjej jag känner som jag gjorde nagelförlängning på, blev väldigt nöjd och fick verkligen skratta mycket under dom timmarna.

Efter det var det dags för några timmas plugg igen innan jag och en tjejkompis gick till gymmet, något som inte händer ofta men det var så skönt! Kom ut från gymmet helt genomsvettig och det var verkligen en härlig känsla.

Kom hem till att Oliver hade lagat middag och nu har jag precis kommit ut från en varm dusch och vi tänkte starta en film innan jag ska börja plugga igen, mysis!!!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Mysigt o hoppas körkortet ger resultat - kramis❤️nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Kväll med Loreal

Hej älsklingar!
Klockan är nu 21;26 och jag sitter tillsammans med hela salongen på tåget påväg hem från Stockholm efter en fantastisk kväll.
Vi har vart hos Loreal hela kvällen och fått lära oss massor med nya tekniker, fått inspiration, fått se lite nyheter som koller 2018 och så har vi självklart fått skratta massor tillsammans.
Det är det bästa med min praktikplats, dom lär mig supermycket samtidigt som det inte kan gå en timme utan att jag får skratta, beviset på att man har hamnat på helt rätt ställe.
Hoppas ni har haft en lika bra dag som mig!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Dag 5

Dag 5- Det använder jag till bloggis

Det här inlägget skulle egentligen kommit upp igår men som jag skrev i ett tidigare inlägg har jag verkligen inte hunnit skriva. Men här har vi i alla fall det jag använder när jag bloggar.

Först har jag mitt stativ som jag använder HELA TIDEN för vem skulle orka ta så mycket outfitbilder som jag lägger ut här? Ingen!

Sen har jag ju självklart min dator som jag skriver alla inlägg på och ett block där jag skriver alla ideer till inlägg och planerar vilka inlägg som ska komma ut under kommande vecka.

Sen har jag USB-minnen där jag hara alla mina bilder så att inte datorn ska bli seg pga att jag har för mycket saker.

När jag tar bilder hemma tar jag dom alltid med min stora kamera men eftersom den är så krånglig att bara slänga ner i väskan när man ska nån stans så har jag även skaffat en gopro, jag tycker den är supersmidig för den är verkligen liten så man får plats med den vart som hellst.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00