Dag i Strängnäs

Hej älsklingar!

Har lagt mycket tid till att plugga till körkortet dom senaste dagarna så där av dålig uppdatering.

Igår hade jag dubbel körlektion på morgonen och sen åkte jag och mormor till Strängnäs för att gå i lite affärer och äta glass. Haha ja, glassen var inplanerad redan innan vi åkte hemifrån. När vi satt och åt glassen kom det fram småfåglar som jag matade med kulglass från min sked, något av det gulligaste jag sett. När vi kom hem satte jag mig vid mejlen en stund innan det var dags att plugga körkort som jag satt med in på natten.

Tyckte själv att jag idag förtjänade en liten sovmorgon så sov till 10;30. Kom upp ur sängen vid 11 så gjorde då lunch direkt som jag åt samtidigt som jag pluggade lite. Eter lunch kom en tjej jag känner som jag gjorde nagelförlängning på, blev väldigt nöjd och fick verkligen skratta mycket under dom timmarna.

Efter det var det dags för några timmas plugg igen innan jag och en tjejkompis gick till gymmet, något som inte händer ofta men det var så skönt! Kom ut från gymmet helt genomsvettig och det var verkligen en härlig känsla.

Kom hem till att Oliver hade lagat middag och nu har jag precis kommit ut från en varm dusch och vi tänkte starta en film innan jag ska börja plugga igen, mysis!!!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Mysigt o hoppas körkortet ger resultat - kramis❤️
nouw.com/byalma