Dag med filmteamet

Hej älsklingar!
Imorse ringde alarmet vid 07 och jag hade ganska bråttom att komma upp och göra mig iordning för att sen möta filmteamet i Stockholm vid 09, det betydde alltså att jag behövde åka hemifrån ca 08 helst lite innan.
Jag kom in på stationen ganska precis, deras tåg hade blivit några minuter sent så vi möttes 20 min efter jag hade rullat in på stationen.
Vi stod och pratade lite innan vi tog en taxi till ett superfint kontor där vi hade bokat ett rum att spendera förmiddagen i.
När vi kom dit fick jag bara sitta och ta det lugnt ett tag (hålla på med mobilen) medans dom fixade iordning allt. Haha får alltid lite skuldkänslor för jag får aldrig hjälpa till när dom fixar och jag behöver inte bära något fast dom har 3 väskor och en stor filmkamera varje gång. Supersnällt av dom men får ändå skuldkänslor haha.
Jag har idag fått ha ett möte med Sissela Nutley som är hjärnforskare och vi har haft ett väldigt intressant samtal. Är jag jobbig om jag inte berättar mer än så? Självklart är jag de men vet ärligt inte om jag får berätta mer.
När mötet var klart filmade vi lite kort tillsammans med mig innan vi åt lunch tillsammans.
Nu sitter jag på tåget hem och ska möta Wilma <3
Ser inlägget annorlunda ut? Bloggar från mobilen

Jag & Sofia på dollarstore efter våran middag igår / jag igår när jag testade kvällens outfit

En bild som visar lite vad vi snackade om idag

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

minasvarld
minasvarld,
Låter riktigt spännande. Stort lycka till!
nouw.com/minasvarld