Dagen

Ingen uppdatering alls igår och måste erkänna att det känns konstigt att inte uppdatera er men nu är jag tillbaka. Börjar äntligen känna mig lite bättre i halsen så hoppas på att det fortsätter åt det hållet.
Ska bara va hemma idag och ta det lugnt.
Är förresten min lunch på bilden och den va supergod. Är nudlar, squash, bacon och halloumi. Verkligen inget nyttigt men det var gott.
Puss<3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

En sjukling

Hej Babes!
Har legat i sängen och sovit nästan hela dagen, tog ett bad på förmiddagen för att jag frös något otrolig men annars har jag bara lämnat sängen för att hämta något att dricka. Usch, hatar verkligen att vara sjuk. Och speciellt nu, sämsta tiden någonsin nu när skolan precis har börjat missar massor med viktiga saker. Så som första dagen på praktiken...
Fick förslag på att jag skulle göra en video där jag berättar lite om mig själv på youtube för dom som följer mig där men inte brukar läsa min blogg. Så har ni några speciella frågor som ni vill att jag ska svara på? Eller kanska prata om något speciellt ämne? Ska försöka göra en video så fort jag blir lite piggare sen om det är imorgon eller om 1 vecka det får vi se.
Puss<3

Länk till min första video -> https://m.youtube.com/watch?v=SIIUqSM3whE

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Shopping och chilldag

Hej babes !!!

Har vart en hyfsat lugn dag, Va hemma hela förmiddagen och började packa lite för imorgon tar jag och O tåget mot Linköping, ska bli så mysigt med en hel vecka med honom och speciellt nu efter som det var så länge sen vi sågs.

På eftermiddagen (eller ja klockan va ju typ 17) åkte vi och köpte ett par byxor till mig, dom är från BikBok och hur snygga som helst, BikBok måste ju ha dom bästa byxorna för dom är supersköna och supersnygga, Love It !!!

Nu kom vi hem för ett tag sen och har precis gjort oss iordning för cityfestivalen, planen var att jag bara skulle vara där torsdag och fredag men lyckats övertala O att vi faktiskt borde åka idag också.

Nu ska jag ta några bilder till ett annat inlägg innan det är dags att åka

Puss<3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00