Dagens shopping

Har myst runt på stan i ett par timmar nu men självklart har jag hunnit med lite shopping också. Först köpte jag denna snygga topp, älskar verkligen färgen för känns som att man är så glad när man har såna färger på sig och tänk er den med ett par höga jeans. Så snyggt:

Sen insåg jag även att dom hade Sephora här och blev verkligen överlycklig när jag kom på det men som dom äkta turister vi är i denna staden fick vi ta fram google-maps, så duktig som jag är var jag ganska bestämd med att det var jag som skulle hålla telefonen så vi hann gå 0,7 km fel innan mamma sa att det var hennes tur att ha kartan.

Så synd att varje gång man går in där tänker man att man bara ska handla för 200kr och sen går man ut där ifrån med ett kvitto på 2000kr men med ett stort leende på läpparna.

När jag va där inne köpte jag en ny Foundation från too faced som var oljefri med tanke på att jag redan har ett oljigt ansikte naturligt. Ganska tråkigt dock att man fråga om hjälp för att få en som passa och hon sa att man behövde den ljusaste som fanns... Sen köpte jag även dipbrow från Anastasia, en handspit att ha i handväskan och en eyeliner även den från too faced.

Puss<3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer