Dålig sömn

Har vart vaken sen 05;40 idag. Känns konstigt med tanke på att jag är van med att vakna vid 11-12 där någon gång men gick verkligen inte att somna om. Olivers alarm ringde 06 så gick med honom upp när han skulle äta frukost och sen har det inte blivit av att jag gått och lagt mig igen.

Har sprungit runt och städat lite hela morgonen, är en vana att jag gör det så fort jag inte har några andra planer så det blev så nu också. Har fryst hela morgonen så jag la mig i badet för ett tag sedan och nu klev jag precis upp.

Är blå himmel ute så överväger om jag ska gå ut och lägga mig på en luftmadrass i poolen ett tag eller om jag bara ska gå tillbaka till sängen och kanske sova en timme eller två till. Kanske bara blir att starta en film men jag blir nog lite piggare i alla fall.

Känner mej väldigt inspirationslös idag men det beror nog på den dåliga sömnen, jag hoppas på det om inte annat. Igår kväll fick jag ideer till massor av nya inlägg som jag skulle skriva men idag känns dom mest dåliga. Hoppas att det bara beror på den dåliga inspirationen men tyvärr tror jag inte att det är så...

Puss<3

Här är min senaste bild på Instagram. En bild där jag är påväg in i ett slott i Örebro.

Puss<3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer