Dansa i neon

Hej älsklingar!

Hoppas allt är bra med er. Jag är fortfarande snorig och ganska trött från gårdagen men annars är allt bra. Hade en riktigt rolig fredag, den roligaste på länge.

Hade körlektion på morgonen innan jag tog bussen till Västerås för att vara i skolan ca 2h, vi hade tårtbakartävling för att lära känna ettorna bättre. Sen tog jag direkt bussen hem till Enköping igen för 16;30 skulle jag möta upp några från salongen så skulle vi gå till pinchos och äta tillsammans för att fira att jag har fyllt 18. Vi satt där i någon timme, åt mat, drack drinkar och pratade. När vi kände oss klara på Pinchos mötte jag upp några vänner så hängde vi hos mig ett tag innan vi tog bussen till Västerås för att gå på Publik. Det var neon tema vilket var riktigt roligt,märkte även att mina naglar var i neon! Lyckades slå av två naglar när jag dansade vilket gjorde riktigt ont!!!

Dom ska fixas snart som tur är, har dock inte bestämt mig om jag bara ska fixa dom två jag har tappat eller om jag ska passa på att byta färg eller form också.

Idag har jag legat i soffan sen i morse men snart är det dags att gå upp för att fixa lite mat och sen börja fixa mig inför ikväll.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer