Date night och delprov

Hej älsklingar!

Igår kväll hade Oliver bjudit ut mig på dejt. Vi gör ofta mysiga saker bara han och jag som att gå på bio osv men vi brukar aldrig kalla det en dejt så nu när vi sa att det var det passade jag på att sätta mig ca 2 h innan för att göra mig i ordning. Älskar att göra mig i ordning länge men har nästan inte gjort det alls sen nyår.

Han överraskade mig med middag på ett ställe som heter Queens som är en pub här i Enköping. Jag åt kött och O tog en hamburgare och båda var riktigt goda. Hans tanke var att vi sen skulle gå på bio men deras hemsida låg nere och man kunde därför inte se vilka filmer som gick när så istället gick vi till mataffären och köpte lite gott innan vi gick hem och startade en film hemma. En perfekt kväll enligt mig.

Idag åkte O hem vid 15 tiden och jag packade då en väska och åkte till Isa för att vi skulle plugga tillsammans. Vi pluggar till olika saker men det är fortfarande skönt att slippa sitta själv, vi båda blir mer fokuserade och får lättare att ta tag i saker om vi inte är helt själva så därför var det här perfekt för oss.

Vi är nu klara med våran paus och ska återgå till pluggandet. Isa skriver på sitt gymnasiearbete och jag jobbar med mitt delprov som jag igår betalde och har insett att jag måste plugga MYCKET till.


Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer