Deecemberfavoriter

Hej älsklingar!

Jag tänkte försöka mig på ett nytt sorts inlägg här på bloggen och om ni gillar det så har vi snart en tradition.

Som ni säkert redan sett på rubriken så tänkte jag visa upp mina decemberfavoriter, jag brukar själv tycka om inlägg som dessa. Mest för att det hjälpt mig hitta mina favoriter i djungeln av smink och ansiktsrengöring.

Ardells lösfransar har vart mina favoriter sen jag började använda fransar men det är först nu som jag börjat använda sorten 105 och jag verkligen älskar dom. Har tillochmed sett att man kan köpa dom på kronans apotek för under 45 kr vilket är toppen för på kicks kostar dom runt 70 kr !!!!!
Jag kan omöjligt vara ensam om att bli torr på vintern. Så jag har no blivit beroende av handkräm och babylips. Handkrämen behöver inte vara exakt den här men den låg överst i lådan så haha.Babylips ör så skönt för det gör läpparna mjukare och finns i flera färger.

Sen har vi rengöring till ansiktet. Om man får räkna ansiktsmask till den kategorin? Jag har den här månaden insett att Sephoras egna märke så guld värt! Först har vi en ansiktsmask från dom som jag även lyckats få Oliver att använda, använder han något som jag har köpt så vet man att den har fått godkänt. Sen har vi en blackhead mask som jag köper från öb eller dollarstore . på dollarstore vet jag att den förpackning bara kostar 10kr och den funkar också till skillnad från många andra som jag har testat.

Sen har vi en ansiktsrengöring som är för både ansikte och ögon. Den tar bor sminket men sen vet jag inte om det är så bra för jag har inte märkt så stor skillnad på min hy sen jag köpte den men den luktar rosor och det är ju underbart.

Sist men inte minst har vi Oliver... Haha nä jk! Oj oromantisk jag lät nu men siktade faktiskt mer på mitt löshår som är från rapunzel of Sweden. Jaag har köpt hår som är 50cm.


Hoppas ni gillade inlägget!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer