Delprov och fotografering

Hej älsklingar!

Hoppas allt är bra med er!

Det blev ingen uppdatering i helgen som ni kanske har märkt. I fredags hade jag en fotografering för ett samarbete som även kom upp på bloggen i fredags, vi fotade även lite andra bilder men vädret var inte med oss som vi hade önskat så dom blev tyvärr inte 10/10. Jag kom hem från det vid 14 ungefär och då blev det lite plugg. Efter det blev det en kväll hemma med jobb vilket var superskönt, tycker egentligen inte om att vara själv men behöver träna på att trivas i mitt egna sällskap. I lördags blev det en lugn dag, på kvällen åt jag en tidigt middag med mormor innan jag träffade Isa och vi hade en kväll hemma tillsammans.

Igår var det dags för delprovet och jag var riktigt nervös. Jag var i Västerås vi halv 8 och vi började allt 8. Det var ett teoriprov, permanentrullning, utväxtfärgning, damklippning, festfrisyr, herrklippning och sen skägg och mustasch. När jag fick veta resultatet på kvällen vid 17 att jag hade klarat det var jag så stolt över mig själv att jag grät. Somnade innan 19 igår och har inatt sovit närmare 15 timmar utan att vakna en ända gång, superskönt!

Min lärare tyckte att jag skulle vara hemma idag då jag var på skolan så många timmar igår och måste tänka på mitt mående så jag ligger fortfarande i sängen och planerar att göra det ett tag till.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Åh så kul med fotografering❤️nouw.com/byalma
evelinnkarlsson
evelinnkarlsson,
Åh grattis till godkänt delprov!! ❤️nouw.com/evelinnkarlsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Tisdag

Hej babes !! Fick idag sluta hela 2 timmar tidigare, så nice ;)

Så jag har nu under eftermiddagen hunnit med att bleka håret. Förebild till vänser och efterbild till höger. Är ingen jättestor förändring men det känns mycket fräschare nu, det ända är att jag inte är helt nöjd med botten på håret men det har jag tänkt fixa i helgen.

Nu på kvällen har jag och mami vart och köpt skor, tycker dom är supersöta. På hemvägen stannade vi även och köpte kinamat, ser verkligen inte gott ut men det kan jag lova er att det va

Puss <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer