Det ända positiva

Hej älsklingar!

Egentligen har jag nada att uppdatera er om, saknar bara att snacka med er lixom. Spännande början på ett inlägg, not! Nej men ja har ju försökt gå från maximum till minimum med vad jag gör på dagarna så jag känner väll just nu att det inte är så superkul att läsa om att jag ligger i sängen. Det är så jag ser det, att jag aldrig gör något medans andra säger att jag nu gör lika mycket som dom gör på en normal dag. Helt oförståeligt för mig eftersom det för bara några veckor sedan inte fanns på kartan att jag skulle kunna gå och lägga mig 20 en kväll och faktiskt somna, jag ser det ju som att man faktiskt kan jobba från sängen också.

Mitt tankesätt håller på och ändras mer och mer för varje dag som jag inser att jag faktiskt inte mår bra, att jag är mycket tröttare än vanligt. Det ända positiva med det här om man ska se det på det sättet är att det känns som jag har mer förståelse för mina vänner som vill ta det lugnt en kväll, en styrka att kunna säga nej till sina vänner när man inte orkar istället för att göra som jag har gjort och sagt ja till alla och vela hjälpa så mycket jag kan fast jag egentligen är helt slut. Är en sån person som inte gillar att prata om hur jag mår men vet samtidigt att det är fler som mår som jag gör och vi måste därför kunna prata om det, kunna hjälpa varandra <3

För några dagar sedan var jag ute med en vän i skogen och fotade lite, wow vad snygga bilderna blev! Ni får se några här nedan och sen får ni se resten i kommande inlägg.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

myeditemma
myeditemma,
härlig outfit<3
nouw.com/myeditemma
eemmastephanie
eemmastephanie,
Fin du är!

/ Emma - hälsobloggen: emetofobi, tarmsjukdomar och en massa nyttiga recept!
nouw.com/eemmastephanie