Det här visste ni inte

Hej älsklingar!

Hoppas allt är bra med er. Har en sån dag där allt jag skriver bara känns onödigt och ha därför suttit framför datorn jättelänge redan nu. Lixom hur börjar man egentligen ett inlägg när man själv har känslan av att det man delar med sig av är tråkigt?

En fun fact som ni förmodligen inte vet om är att Oliver sköter kanske 10-20% av min blogg. Jag skriver alla inlägg och bestämmer samarbeten och allt sånt men Oliver hjälper mig med att läsa igenom dom flesta inläggen, tar många av bilderna, kollar så allt ser bra ut när jag ska tagga produkter i inlägg och dubbelkollar alltid hemsidor innan jag blir medlem på olika ställen som är relaterade till bloggen så som cool company, interlaced osv.

Dagen började med en sovmorgon till 10, låg och drog mig i sängen ett bra tag innan det fick bli en sen frukost samtidigt som jag skickade in lite uppgifter till skolan som jag har haft legat färdiga men av någon anledning inte har skickat in.

Tog det sen lugnt framför youtube innan jag tog en dusch och började sminka mig för att sedan börja röra på mig då jag skulle träffa en vän och åka till Uppsala. Vi åt mat annars hände inget speciellt. Nu är jag hemma igen och ligger i sängen och tänkte starta en serie att somna till. Har börjat titta på modern family igen, haha har tappat räkningen hur många gånger jag sett den nu.

En bild på Oliver inlägget till ära, dels för att jag nämner honom men också för att jag suger på att ta bilder när jag väl gör saker...

Vill ni ha ett inlägg där jag skriver random fakta jag hittat på internet?

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer