Dom snackade skit om mig på salongen

Sov till 11;30 idag, det var verkligen superskönt att vakna av sig själv och veta att det var måndag. Sen tog jag det bara lugnt i några timmar innan det var dags att åka in till stan. O jobbade så jag fick ta bussen :/

Väl framme i stan efter en bussresa på ca 30 min gick jag och köpte en dricka innan jag tog mig till salongen där jag skulle göra mina naglar.

Va supertaggad igår när jag satt och bokade tiden men tyckte inte alls att det var lika kul när jag kom tid !!! Personalen var så sjukt otrevliga och gjorde verkligen ingenting för att kunderna skulle trivas. Jag hade ju en ganska sen tid på dagen eftersom jag va där vid 16 så jag kan ju förstå om dom är lite trötta då men det här var inte ens okej.

REdan innan jag hade gått och satt mig hos hon som skulle göra mina naglar var jag tvungen att välja form och färg till naglarna, det var inget jag tyckte var direkt otrevligt men kände direkt att det blev väldigt opersonligt eftersom jag brukar vela sitta med den som gör mina naglar och diskutera vilken färg vi ska göra under tiden men la sen ingen mer energi på det förens jag hade satt mig och såg en annan färg på väggen bakom hon som gjorde mina naglar och frågade då om jag kunde få ändra mig för att jag tyckte den verka finare, men jag fick bara ett surt nej tillbaka och en förklaring att de va mitt problem eftersom jag redan valt färg. Jag hade ju självklart förstått att hon sa nej om vi hade kommit ganska långt med naglarna men nu hade vi inte ens börjat !?

När vi väl skulle börja och hon skulle ta bort dom gamla filade hon bara ner dom lite och sen försökte hon typ dra av dom så min tumnagel gick av så långt ner att jag började blöda och det var då jag kände att dom inte alls brydde sig om sina kunder.

Alla som jobbade på nagelsalongen var från japan och det hade jag absolut inget problem med fram tills det att dom började prata med varandra på japanska och sen kolla på mig och skratta. Så dom som jobbar där har alltså suttit och snackat skikt om mig precis framför mig ! Usch så respektlösa !!!

Är ju nästan så att jag börjar må illa av mig själv på grund av att jag inte gick där ifrån men lite svårt att göra det också när naglarna inte är helt klara...


Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

forlydia
forlydia,
Men shit va sjukt! Varför jobbar man ens på salong om man inte pratar med kunderna? Det ingår ju nästan att man vill göra det när man har det yrket. Hade också blivit fett arg.
nouw.com/forlydia