Dom två senaste dagarna

Hej älsklingar!

Uppdaterade er inte alls igår men dagen gick i ett så här kommer en sammanfattning av dom två senaste dagarna då ni inte riktigt fått hänga med. Eller här har ni inte gjort de men på YouTube finns ju ALLT som händer i mitt liv just nu. Många tycker det blir liiite för mycket men jag älskar att lägga upp ofta, kanske inte verje dag men efter december kan ni räkna med uppdateringar ofta där.

Igår ringde dom från praktiken och frågade om jag kunde jobba extra. En tjej hade blivit sjuk så självklart hoppar jag in. Jag fick vara där till efter 18 då jag och pappa skyndade oss till Västerås för att köpa dom senaste julklapparna. Jag och några tjejkompisar skulle spela julklappsleken idag, verkligen supersvårt att hitta paket som får kosta visst mycket och sen som alla ska tycka om.

På kvällen åkte jag till en vän och sprayade mig, hon har inga grejer hemma men en tjej som jobbar med sånt kom hem till henne vid ca 22;30 igår kväll och fixade oss. Så snällt verkligen!

Här kommer lite bilder från dagen. Vi gjorde inget speciellt och älskar när man kan ses och bara göra det också. När vi hade kört leken satt vi i soffan och kollade solsidan, snackade och käka lunch. En mysig dag!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer