DU SKA INTE FÖLJA MED MIG HEM

Hej älsklingar!

Den här dagen har verkligen gått fort, har lyckats få mycket saker gjort utan att stressa det minsta. En vanlig dag brukar jag gå upp 10 men känner att jag hellre kommer upp tidigare på morgonen och går och lägger mig någon timme tidigare på kvällen så att jag får mer soltimmar. När jag går upp 10 är jag på salongen 11-14 men när jag istället går upp 08 och är på salongen 9-12 hinner jag med mycket mer utan att stressa.

Idag var jag som sagt på salongen mellan 9 och 12, hade inga kunder inbokade så jag passade på att fixa lite sånt som behövs på salongen. Så som att damma hyllor, fylla på produkter i hyllor och logga ut varor som tagit slut osv.

Hoppade in i duschen direkt när jag kom hem för mitt hår har känts så livlöst dom senaste dagarna så passade på att spraya i en fusio dose.

Lagade sen mat som jag åt framför youtube innan jag fönade håret. Följde sen med mormor till dollar store, älskar verkligen den affären, dock lyckas jag BARA köpa saker jag inte behöver när jag är där.

Åkte sen hem och åt naturgodis och kollade på en julfilm. Har kollat typ två julfilmer om dan hittills den här veckan så om jag fortsätter i det här tempot kommer jag ha kollat på alla netflix filmer innan julafton haha!

Tog sedan bilen när mamma kom hem för att åka och pumpa däcken innan jag skulle hem till Linnea en stund.

När jag stod och hade i luft i däcken kom det en man och var på väg att hoppa in i min bil på passagerarsidan, jag såg honom först när han var halvvägs inne i bilen och frågade vad han höll på med och då svarade han att han skulle följa med mig hem. Den här mannen var över 30 år och jag fick sån panik av att han först sa att han skulle följa med mig hem och sen att han vågade hoppa in i bilen fast jag stod precis bredvid. Förut när jag har varit stressad har jag tagit en sväng med bilen för det blir jag alltid lugn av och då att en främling som jag ALDRIG har sett förut bara kunde hoppa in var så obehagligt, kändes som han kom åt något privat direkt. Som tur var hade jag pappa med mig fast i en annan bil så behövde inte hantera situationen själv.

På väg hem från Linnea köpte jag en pizza som jag åt till middag. Nu ligger jag i sängen framför en julfilm och ska snart sova då jag ska upp innan 07 imorgon.

Har gjort om bloggens utseende lite, vad tycker ni?


Vad tycker ni om bloggens utseende nu?

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer