Eget företag

Hej älsklingar!
Hoppas eran tisdag har varit lika bra som min. Dagen började med en uf föreläsning då jag ska starta ett eget företag efter sommaren, är så taggad på det.
Eftermiddagen spenderades på Lögarängsbadet som är ett ställe i Västerås och eftermiddagen spenderades med klassen. Vi spelade kubb, solade och bara umgicks. Så mysigt, dock glömde jag smörja in mig så är nu rödare än en kräfta. Inte superskönt kan jag lova.
Efter skolan mötte jag upp Tilde, vi hade bestämt en fika men vi båda var riktigt hungriga när vi sångs så vi gick till tacobar och åt innan vi gick till ett annat ställe och fikade. Vi hann även med lite affärer mellan ätandet haha! Vi kikade lite på BilBok men sen blev det mest affärer för att hitta paket till Oliver <3 min babe fyller ju ändå år snart <3
Nu är jag påväg hem och planerna är en lång dusch och sen mys framför en film. Det var riktigt länge sedan jag bara låg i sängen och kollade på en film så det ska bli riktigt skönt

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Gårdagen

Känner att bilden tar upp hela skärmen men är väll sånt som händer (?) Känner att jag är en sån person som alltid glömmer ta fram kameran när jag gör någonting kul, både på gott och ont. Klart att det känns skönt att inte tänka så varje gång man gör någonting som är kul men de blir ju alltid lite tråkigt när man ska sätta sig ner för att uppdatera er.

Ronja kom på eftermiddagen och då åkte vi för att köpa dricka och lite sånt. Väl hemma åt vi middag innan Linnea kom sen satt vi bara och pratade och spelade spel hela kvällen.

Älskar såna kvällar där man inte har någonting inplanerat och bara kan sitta och prata i timmar, så härligt

Puss<3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer