Aldrig 100% nöjd

Är det en bra eller dålig sak att aldrig vara 100% nöjd? Igår fick jag höra av en person att hen tyckte om mina videos både för att jag va glad och bekväm framför kameran. Fick även höra att jag var suerduktig på att redigera för att hållit på så kort tid med YouTube. Men ändå är jag inte nöjd, jag har idag suttit i minst 2 timmar och letat efter bra redigeringsprogram utan att hitta ett enda som jag är nöjd med.

Samma sak med bloggen. På en vecka klättrade min blogg 100 platser på topplistan och nu under en natt yttligare 20 platser, helt otroligt. Men jag fortsätter bara ifrågasätta mig själv hur jag kan få änny bättre texter i inläggen, hur jag ska redigera för att få snyggare bilder och har jag sak få en snyggare blogg.

Är det bra att aldrig vara helt nöjd eller borde jag faktiskt vara glad över att jag kan se bloggen växa och bara ta det som det kommer utan all stress?

Jag lyssnar just nu på en bok som handlar om 15 sätt att stressa mindre men måste erkänna att den inte hjälp mig ett skit... Jag har lärt mig nya tipps och taktiker för att man inte ska stressa upp sig lika mycket men jag har aldrig kommit på tanken att testa något av det. Jag har bara gett tipsen till folk jag tycker behöver chilla lite och låssas att jag nu blivit värsta proffset på att hantera stress. Men självklart har jag inte det, jag har inte ens lyssnat ut boken än och för några dagar sen lyckades jag till och med bli stressad och arg när jag lyssnade på den...

Puss<3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer