Dyrt vs billigt

På senaste tiden har jag märkt att väldigt många väskor ser ganska lika ut. Celine är ett märke som många vet vad det är, mest känt för sina riktigt dyra men snygga väskor. Men för ett tag sen kom ett annat företag ut med en liknande, Rätta mig om jag har fel nu men tror att det kan ha vart h&m som "råkat" göra en liknande väska.

Så nu har jag suttit och kollat runt lite ett tag och faktiskt hittat några väskor som liknar varandra till utseende men absolut inte i pris. Självklart ska jag även dela med mig av det här för det kanske alltid har drömt om den där väskan som kostar 19 000kr, men varför fortsätta drömma när du faktiskt kan köpa en som nästan ser exakt likadan ut fast för under 1000kr

Till Vänster har vi denna snygga väska från Gucci som man kan se väldigt mycket av på sociala medier just. En sån väska kostar ungefär 5 700kr. Men om du istället väljer väskan till höger som då istället är från Gina Tricot behöver du bara betala 349kr (!!!)

Ber om ursäkt för att bilden till höger är lite suddig men vet inte hur jag ska lösa det. Till vänster har vi den dyrare väskan, denna gång från Michael Kors och den kostar ca 4800 kr medans väskan till höger är från hm och kostar 299kr. Och ärligt, tycker den va mycket snyggare!

Så det var alla för den här gången, valde att bara göra två stycken eftersom jag inte vet om ni gillar inlägg som dessa än men om ni gör det så klicka på gilla så kan jag göra fler såna här inlägg och då behöver det absolut inte vara bara väskor utan det kara vad som helst.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

S
,
nu är en veckans blogg igång startat igen, skulle vara så roligt om du deltog. Kram! http://www.devote.se/sandraabo...