Pratar av mig

Hej älsklingar!

Tänkte att jag bara skulle uppdatera er lite om livet just nu, jag bloggar ju dagligen (nästan i alla fall) men det känns som att jag inte är lika personlig i mina inlägg längre, jämför man med förut så uppdaterade jag hela tiden om hur jag mådde och hur jag kände angående vardagen. Ibland klarade jag inte en hel dag i skolan och då skrev jag det, kommer ihåg att jag till och med var lite ledsen ibland när jag hade skrivit färdigt ett inlägg för att det faktiskt var jobbigt att ta upp men jag ville verkligen göra det för jag visste att jag inte var ensam om att må sådär dåligt och kommentarerna om att jag hjälp en annan person i dennas vardag betydde så mycket mer än lite tårar hit och dit

Det jag främst vill komma fram till med det är att jag känner att bloggen inte är lika bra som den va förut, förmodligen är det för att jag ställer högre och högre krav på mig själv hela tiden. Förut var jag stolt om jag fick upp ett inlägg på 4 rader och en bild, spelade ingen roll hur kvalitén var.

Nu vill jag helst ha upp 3 inlägg om dagen, dom får inte vara för korta och inte heller för låga (så som det här inlägget kommer bli), vi får inte heller glömma kvalitén på bilderna som jag knappt heller är nöjd med längre...

Men nog om det, jag vill inte gnälla, bara påpeka hur jag känner just nu. Förhoppningsvis kommer jag bli supernöjd med alla mina inlägg snart.

Det är pojkvännens dag idag så ni som har någon speciell borde absolut vara lite extra kärleksfull idag. Inte bara det att det är en sån speciell dag utan jag och Oliver hade vår månadsdag igår, 13 månader har vi nu vart tillsammans. Blev lite chockad när jag insåg att det var så länge. Känns fortfarande som att det var typ i förrgår som vi träffades första gången.

Tänkte att vi i det här inlägget kunde köra n liten uppdatering om min hals också. Är inne på dag 7 eller 8 nu sen operationen och jag ljuger om jag säger att jag inte har ont. Men det går väldigt mycket i perioder, igår kväll hade jag knappt ont alls jag lyckades till och med äta lite men idag känns det som det gör ont så fort jag andas. Det jobbigaste är att jag just nu är sjukt hungrig men vet att jag inte får i mig någonting... Ska verkligen äta allt jag kan så fort min hals har blivit bra och jag längtar, längtar så mycket att jag överväger en 10 000 kalorier challenge på min yt kanal!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer