Help me !

Sitter just nu på tåget hem igen, har inte ens suttit här i 40 min än och är redan mer uttråkad än någonsin. Är så uttråkad att jag hunnit söka ett deltidsjobb, på rusta av alla ställen. Kollade först på ica maxi men där var man tvungen att vara 18 år för att få söka, blä för att vara liten. Dock kanske det är lika bra för jag och jobba med mat är ingen bra combo. Kommer ihåg den sommaren när jag jobbade med att sälja glass och min chef sa "ät om du blir sugen", kan lova er alla att det är någonting han ångrade kort efter för så mycket som jag då åt på en dag brukar jag vanligtvis äta på en sommar haha!

Men jag tror faktiskt att jag skulle behöva er hjälp lite nu, jag älskar att blogga mer än någonting annat men just nu har jag ingenting speciellt inplanerat att göra i vardagen mer än skolan så vad skulle ni vela att jag bloggar om nu ett tag framöver. Om jag gör någonting kommer jag ju absolut att skriva om det också men tänkte för att bloggen inte ska vara helt död vissa dagar!

Jag vill läsa mer om...

Eller har ni kanske änne mer förslag än dessa? Tell me! Det är ju ändå meningen att vi alla ska gilla bloggen och inte bara jag

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer