Chilla med kritiken

God morgon mina älsklingar!

Klockan är just nu 08;12 och jag sitter och ska äta frukost, en varm macka super gott. Försöker mig även på apelsinjuice till det men kan erkänna att det fortfarande gör lite ont att dricka det... Har fått höra att jag vart hemma från skolan längre än vad jag egentligen behöver med den här operationen men jag känner väll själv om jag har ont eller inte?

Blir skolan idag sen har jag ingenting mer planerat inför dagen, skönt med tanke på att jag förmodligen kommer va trött efter, har ju lixom inte gjort någonting annat än sovit dom senaste två veckorna haha!

Men hörrni, kan vi chilla lite med kritiken just nu? Jag älskar att få kritik från er och har alltid gjort, det får mig att känna att jag kan utvecklas. Nu menar inte jag att jag vill att ni slutar med det helt men just nu är det bara liiite för mycket och att då få kommentarer som "du stavade fel på dig blogg, du irriterar mig" eller ge mig 40 tips på saker jag ska tänka på när jag vloggar. Som sagt jag älskar kritiken och även ni som följer mig men snälla skippa dom onödiga kommentarerna för jag kan lova er att jag redan har tillräckligt mycket att tänka på just nu.

Love uuuuu

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer