Dagen

Har haft en supermysig dag än så länge. Var så skönt att komma tillbaka till skolan, inte den delen med allt plugg kanske men att få träffa alla och vara med massa människor. Efter skolan gick jag och Rod på stan ett tag, jag hittade ingenting men Rod hittade en jättesnygg blommig topp. Har var verkligen 10/10 i den. Sen gick vi till McDonalds och åt, inte världens mysigaste ställe men va så skönt att bara sitta och snacka efter att inte sätts på 2 hela veckor.

Startade ytligare en vlogg i morse men filmade bara lite i morse och sen glömde jag helt bort den under dan, kom på den först nu när jag satte mig på bussen hem så vet inte om det är värt att fortsätta på den nu med tanke på att jag bara har lite saker jag fixa hemma resten av dagen och sen även försöka komma i säng hyfsat tidigt idag för är väldigt trött just nu och lär ju inte bli piggare och piggare direkt.

Men jag har ändå lite saker jag behöver göra idag innan jag får somna. Jag måste, ta lite bilder hit till bloggen, har en bra ide till en video som jag nog ska försöka spela in, har idéer till några inlägg som jag måste kolla upp lite fakta till och sen har jag märkt att mina naglar inte alls mår bra just nu så jag ska ta en paus med nagelförlängningen så det blir att fixa naglarna ikväll också.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer