Dagen har gått i ett

Hej mina älsklingar!

Känns verkligen superkonstigt att jag inte har uppdaterat er på hela dagen, tro mig när jag säger att jag har velat skriva på bloggen men hela dagen har verkligen gått i 1, först vid 22;30 som jag har satt mig ner... Gnäller absolut inte för jag älskar dagar som dessa men det är lite tråkigt att bloggen får lov att bli lidande.

Hela dagen började 06;30 för mig då jag gjorde mig iordning, åt frukost och liknande, jag blev hämtad av min bästa vän runt 08 för att åka till skolan. Idag har jag pratat väldigt mycket med lärarna vad jag har missat, fixat med papper som ska skickas, sen har jag stått med min herrdocka hela förmiddagen om vi räknar bort tiden vi hade genomgång på herrklippningar.

Vi år lunch på SpicyHot idag, det var verkligen supergott och godare än jag minns det för har inte ätit där på ett par månader nu. Efter lunchen hade vi praktisk färgteori, jobbade tillsammans med Rod och Linnea, världens dreamteam för det bli alltid kul när vi ska göra någon uppgift tillsammans.

Vi slutade vid 15;00 och då tog vi en snabbsväng förbi Här, det är en frisöraffär för oss frisörer (och för oss som utbildar oss). Jag hade lite bråttom hem så vi nästan sprang runt där inne.

Anledningen till att jag var tvungen att komma hem så tidigt var för att jag hade bokat en tid till att gå och ta hål i öronen, nästan ingen som tror mig när jag säger att jag inte har hål i öronen och aldrig ens har haft det. Men nu har jag det! Var ju inte sådär supertuff när jag skulle göra det men nu är det äntligen klart. Känns lite som att jag har samlat mot till dehär i typ 10år för sist jag skulle göra det var jag runt 7år men då reste jag mig upp ur stolen precis när dom skulle ta hålen och sprang.

Det var klart snabbt och jag var hemma innan 17. när klockan var 17;40 satt vi och åt middag efter att vi hunnit möblera om i ett rum där jag nu ställt in min frisörstol ifall jag ska klippa nån hemma. Och det är exakt det jag har gjort idag, har klippt 2 kunder. Båda blev supernöjda och det är då det är som roligast att klippa, fick höra "du är ju naturbegåvning" och wow ! det gjorde hela min dag!

För er som undrar åt jag tacos, mums!

Nu är klockan 00;05 och det är dags för mig att sova, har en lååång dag framför mig imorgon.

Lite snabb mat jag åt nu på kvällen, soppa!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Sura miner

Hej älsklingar!

Är lite småsur just nu måste jag erkänna. Jag hade fullt upp igår exakt hela dagen så då hade jag satt två färdiga inlägg på timer så att det skulle komma upp inlägg i alla fall, även fast jag inte hade tid att sätta mig och uppdatera er. Men kom dom upp? Nej!

Så tro mig, jag har inte glömt bort er, det har bara blivit lite fel. Sen om et beror på mig eller något med internet vet jag faktiskt inte.

Men det kanske inte är någonting stort att hänga upp sig på idag. Klockan är just nu 13;25 och mitt tåg hem går först vid 18. Vet inte ens om jag har berättat det för er men jag har vart hos Oliver i helgen, ganska skönt att komma bort ett tag efter man verkligen bara har legat hemma i sin säng i 2 veckor.

Vi har inte större planer för dagen. Har övertalat honom att vi ska ta en bild till min Instagram sen blir det väll mest bara att mysa hemma innan han ska skjutsa mig till tåget.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Seg dag

Här ser ni en bättre bild på mina fransar eller ja en bild där jag har ögonen öppna.
Ser ni på bilden att min nagel har gått av? Sååå fult och det gör lika ont som de är fult. Den gick av långt ner så började blöda.
Planen var att jag skulle åka in till Linköping och fixa den idag men känns som de va en evighet sen jag bara va hemma en hel dag så tänkte att det skulle ske idag.
Puss<3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00