Onsdag

Alltså wow! Dagen har ju verkligen gått i ett idag också, dagar när det gör det är verkligen mina favoriter. Jag älskar verkligen att hålla ett hyfsat högt tempo och alltid ha någonting att göra. Gick upp 06;30 idag och var på praktiken 08 fram till 16. Det jag gjort på praktiken idag är att jag har fixat Ronjas hår, bokat in kunder, fixat lite på salongen och sen har vi pratat ganska mycket om hur och vad jag ska göra för jag får nu börja ta emot kunder.

När jag slutat mötte jag upp en tjej som heter Melinda och sen åkte vi hem till mig för att både färga och klippa hennes hår, är verkligen supernöjd med resultatet. Nu har jag äntligen fått i mig mat och sitter bara och kollar på Youtube ett litet tag. Kanske ska klippa en till idag men vi får se hur det blir med det eftersom klockan redan är ganska mycket.

Annars ska jag satsa på en tidig kväll i säng för har fått för lite sömn den här veckan och då menar jag mycket mindre än vad jag är van med.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Sura miner

Hej älsklingar!

Är lite småsur just nu måste jag erkänna. Jag hade fullt upp igår exakt hela dagen så då hade jag satt två färdiga inlägg på timer så att det skulle komma upp inlägg i alla fall, även fast jag inte hade tid att sätta mig och uppdatera er. Men kom dom upp? Nej!

Så tro mig, jag har inte glömt bort er, det har bara blivit lite fel. Sen om et beror på mig eller något med internet vet jag faktiskt inte.

Men det kanske inte är någonting stort att hänga upp sig på idag. Klockan är just nu 13;25 och mitt tåg hem går först vid 18. Vet inte ens om jag har berättat det för er men jag har vart hos Oliver i helgen, ganska skönt att komma bort ett tag efter man verkligen bara har legat hemma i sin säng i 2 veckor.

Vi har inte större planer för dagen. Har övertalat honom att vi ska ta en bild till min Instagram sen blir det väll mest bara att mysa hemma innan han ska skjutsa mig till tåget.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Seg dag

Här ser ni en bättre bild på mina fransar eller ja en bild där jag har ögonen öppna.
Ser ni på bilden att min nagel har gått av? Sååå fult och det gör lika ont som de är fult. Den gick av långt ner så började blöda.
Planen var att jag skulle åka in till Linköping och fixa den idag men känns som de va en evighet sen jag bara va hemma en hel dag så tänkte att det skulle ske idag.
Puss<3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00