Dålig bakgrund

Är ju sista gången jag använder min dörr som bakgrund när jag ska ta bilder. Det största problemet jag har när jag ska ta mina bilder är bakgrunden, trodde idag att jag hade lyckats hitta en bra bakgrund men jag gissar att jag hade fel. Har inte en ända ledig vägg till mina bilder just nu så det blir prio nummer 1 mitt nya rum!

Jag kom hem för ungefär 1 timme sen nu, han jag klippte och fixa skägget på var så snäll att han skjutsade hem mig. Hoppade sen in i bilen med mamma direkt när jag kom hem för att följa med henne till Rusta och sitter nu med maten bredvid mig och tänker starta en film att mysa till.

Satsar på en väldigt lugn kväll idag, fick en superbra ide till en video tidigare idag men tror att jag får vänta med att spela in den. Föst för att den kommer ta flera timmar att spela in och sen tycker jag att jag förtjänar en lugn kväll, speciellt nu när jag är lite småsjuk.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Godmorgon

God morgon babes

Sitter här och tycker det känns som att jag har all tid i världen vilket jag absolut inte har...

Har sovit så sjukt dåligt i natt, först så svettades jag sjukt mycket när jag skulle sova och sen helt plötsligt vände det till att jag låg i sängen och frös så att jag skakade men ingen feber som tur är. Drömmer alltid mardrömmar när jag är sjuk men vad jag har förstått det som så är det ganska vanligt. I natt drömde jag att Oliver lämna mig för någon bättre och att min bästavän inte längre ville prata med mig... Dom absolut 2 värsta sakerna som skulle kunna hända i mitt liv :(

Men trotts den här dåliga sömnen ska jag snart till skolan, tror vi ska lära oss om skägg idag (?) sen efter skolan blir det förmodligen ikea med pappa. Tror jag ska vlogga idag men har inte riktigt bestämt mig en, men kommer förmodligen att bli så

Puss<3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer