Framstår inte som ett svin fast han va otrogen

Hej babes!

Sitter på tåget hem från Linköping nu, är alltid lika jobbigt att lämna O men får se det som att det inte är många dagar tills jag får träffa honom igen. Med tanke på att vi faktiskt ses typ varje helg.

Har kollat på filen The pill under hela tågresan och rekommenderar den verkligen, handlar om en kille som är otrogen och för första gången se man inte den otrogna killen som ett svin utan filmen slutar med att han verkligen är det gulligaste i hela filmen. Förvirrande men så är det.

Har förresten försökt börja bli aktiv på Twitter, har aldrig fattat meningen med det men tror jag äntligen börjat förstå (såhär typ 3 år efter alla andra...). Men anyways in och följ mig, heter Emma00h där. Vill ju inte skryta allt för mycket men ni kommer inte ångra er det är något som är säkert ;)

Känner verkligen att det kommer vara en skitbra vecka som börjar nu, känner på mig att jag kommer vara hur inspirerad som helst så direkt när jag kommer hem ska jag börja planera kommande vecka så hoppas ni ser lika mycket fram emot den som jag gör !

Jag älskar verkligen att åka tåg, mer och mer för varje gång jag gör det. Bara av att se vad folk har med sig kan man snabbt få en bild av vad dom är för människor. På senaste tiden har alla som åkt tåg verkat vara så glada om inte jag börjat prata med någon har det nästan varje gång vart någon som börjat prata med mig och det gör mig verkligen så glad att vi alla eller i alla fall många av oss börjat ta ögonen från telefonen och insett att man faktiskt fortfarande kan vara trevlig mot människor som man inte känner.

Nu ska jag snart gå av tåget, bortskämda jag blir hämtad av mamma i Västerås så jag slipper sitta och vänta på tåget över en timme helt själv.

Puss<3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer