Fika i timmar

Shit babes vilket flyt jag har med bloggen idag, det måste ni verkligen erkänna. Oliver är på någon spelning eller om det bara var ett rep, ärligt så fattar jag inte helt. Men jag åkte med honom in till stan i alla fall så att tiden jag var utan honom skulle gå lite snabbare, går sådär men jag har hittills fått ganska mycket gjort.

Direkt när jag kom till centrum gick jag in på pinkroom, den affären är verkligen inte bra för mej eller verkligen inte bra för min ekonomi kanske man ska säga. Vill alltid köpa allt dom har i affären så fort jag går in där. Dock brukar jag bli så sur när jag inser att jag inte kan köpa allt så jag brukar gå därifrån tomhänt istället. Inga större problem eftersom jag egentligen inte behöver något där ifrån.

Men idag fick jag med mig en färginpackning därifrån, hoppas att färgen blir bra på mig, ingen större fara om den inte gör det eftersom den snart gått ur igen men vore väldigt skönt om den va fin så jag slapp gå runt och skämmas över mitt fula hår mer.

När jag var klar på pinkroom gick jag raka vägen till Espresso House och här har jag nu suttit i över en timme, personalen måste ju snart börja undra vad jag gör med mitt liv haha...

Men är första gången i mitt liv som jag sitter själv på ett fik utan att vara stressad över något eller känna mig ensam. Jag bara sitter här och njuter. Jag har såklart fått lite redigering och annat fixat sen jag satte mig här och det är tur för annars hade jag nog också böjat undra vad jag gör med mitt liv om jag suttit här i över en timme och bara stirrat..

På tal om något helt annat så har jag märkt att mina inlägg börjat bli mycket längre och det är helt utan att jag tänkt på det. Känner verkligen att den där pausen var bra för mig och jag blir bara gladare och gladare för varje dag att jag märkte när det blev för mycket och då kunde ta tag i det och ta en paus!

Puss<3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer