Hatar mitt hår

Älskar verkligen färgen på tröjan jag har på mig, den ser så gosig ut. Kan dock vara så att jag tycker det bara för att jag älskar allt med rosa. Ser ni hur gul min hårbotten ser ut att vara. har försökt att låta den vara så länge som möjligt nu för jag vill inte slita på håret i onödan, känns som att jag gjorde det tillräckligt förra terminen i skolan, men nu börjar det verkligen bli dags att göra någonting åt dehär.

Slutade redan 13;15 idag, kommer vara så fram till operationen, i alla fall när jag är på praktiken. Vi har gjort så bara för att jag verkligen inte har orken till att hålla igång 8 timmar just nu men jag vill ju ändå gå dit.

Har vart till Ikea under dagen och köpt lampor. Har nu köpt med kallt ljus så att mitt rum inte ska se så gult ut med tanke på att typ allt är vitt, mest i tanke till videos och bilder till bloggen så håller nu tummarna för att det ska bli bättre.

Nu är det snart dags för middag, blir nudlar med massor av grönsaker och räkchips, mums !!!

Sen blir restenm av kvällen till att redigera, försökt göra det i snarft 2 timmar men första filen har helt försvunnit, dock tror jag att jag äntligen tittat den nu :)

Puss <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer