Halvfart

Hej älsklingar!

Känner mig så sjukt ledsen nu när jag står här och skriver för jag märker att Youtube tar upp så sjukt mycket av den tiden jag vill lägga på bloggen. Har vloggat dom tre senaste dagarna och då inräknat med idag vilket tar upp väldigt mycket tid. Förut när jag suttit på lunchen har jag ofta skrivit ett litet snabbt blogginlägg men nu blir det mer att jag vloggar. När jag har hållit på med det här ett tag tror jag att det blir skillnad och då har tid för båda men nu och ett tag framåt kommer det nog vara lite halvfart här på bloggen.

Min praktik börjar om 25 min så ska fixa håret, packa en väska och sen hoppa på cykeln mot salongen. Känns superskönt att nu få vara i Enköping tre dagar i veckan. Jag älskar Västerås det är en av mina favorit städer men det är även skönt att slippa den där bussresan på 45 minuter innan och efter skolan. Nu är det lixom 10 min med cykel så är jag hemma.

Glöm inte att checka in min Youtube också så kan ni se vad jag gör på en dag och även se mig prata istället för att bara skriva.

Haha Puss<3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer